Психологічні особливості оволодіння іноземною мовою дітьми молодшого шкільного віку - Trigub, G. V. (Психологічні перспективи, 2011)
Статтю присвячено актуальній психологічній проблемі − дослідженню психологічних особливостей оволодіння іноземною мовою дітьми молодшого шкільного віку з позиції когнітивного та комунікативного підходів.
Keywords: метод навики пам’ять особливість сприйняття формування увага мислення