Макіавеллістичні тенденції комунікативної компетентності службовців державної прикордонної служби - Oliynyk, V. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті здійснено теоретико-емпіричне вивчення макіавеллістичних тенденцій комунікативної компетентності службовців державної прикордонної служби. Визначено рівень прояву макіавеллістичних характеристик і на основі отриманих результатів подано рекомендаційні матеріали психологам військових частин щодо покращення комунікативної компетентності службовців-прикордонників.
Keywords: спілкування комунікативна компетентність макіавеллізм службовці-прикордонники