Психологічні особливості формування ділового спілкування працівників місцевих органів виконавчої влади - Kurenchuk, L. S. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті обґрунтовано використання соціально-психологічного тренінгу у формуванні ділового спілкування працівників місцевих органів виконавчої влади як активного методу навчання, розкрито принципи його застосування.
Keywords: комунікативна компетентність соціально-психологічний тренінг рольові ігри групові дискусії рефлексія