Рівень розуміння студентами власних емоцій у структурі емоційного інтелекту як важливої складової частини їх професійної підготовки - Zaritskaya, V. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті розкрито процес вивчення рівня розуміння студентами власних емоцій як складника емоційного інтелекту в процесі їх підготовки до професійної діяльності за існуючими в науковій літературі методиками.
Keywords: емоційний інтелект труктура емоційного інтелекту розуміння особистістю власних емоцій