Роль вихователя у формуванні комунікативної компетентності дошкільника - Huba, N. O. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті проаналізовано формування комунікативної компетентності дошкільника, а також основні форми спілкування та їх значимість для дитини дошкільного віку.
Keywords: дошкільник комунікативна компетентність спілкування вихователь форми спілкування позаситуативно-пізнавальна форма спілкування позаситуативно-особистісна форма спілкування