Поновна соціалізація депривованої особистості: макро- й мікрочинники та синергетичний підхід - Goshovsky, J. O. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті йдеться про соціально-психологічні особливості ресоціалізації як поновної соціалізації депривованої особистості. Розкрито специфіку задіяння ресоціалізаційних зусиль для надання психореабілітаційної допомоги особистості, яка перебуває в режимі різновидової депривації.
Keywords: ресоціалізація макрочинники мікрочинники психореабілітація поновна соціалізація депривація депривована особистість синергетика