Мотиваційні особливості професійної діяльності в системі державної служби - Glova, I. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті проаналізовано проблему взаємозв’язку ефективності системи державного управління та професійної мотивації працівників державної служби. Аналіз проблеми здійснено за допомогою діагностики мотиваційної сфери особистості держслужбовців, результатом якої стало визначення мотиваційного профілю досліджуваних осіб. Окреслено шляхи розвитку професійної мотивації працівників у системі державної служби.
Keywords: державне управління мотиваційний профіль особистості держслужбовця професійна мотивація державний службовець