Концептуальний простір поняття імідж у психологічній літературі - Bilyk, T. M. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті викладено результати теоретичного аналізу поняття імідж. Уза-гальнено провідні концептуальні підходи у визначенні цього поняття та його основних компонентів.
Keywords: імідж; образ; репутация; авторитет; стереотип