Чинники формування симптомокомплексу "емоційного холоду" - Aslanyan, T. S. (Психологічні перспективи, 2011)
Статтю присвячено аналізу причин формування симптомокомплексу “емоційного холоду”, який ускладнює встановлення психологічної інтимності в партнерських стосунках. Серед основних чинників розглянуто наявність базового та структурного дефекту, ранні травми.
Keywords: симптомокомплекс “емоційного холоду”; базовий дефект; структурний дефект