Ціннісна зумовленість інтегративності студентської групи - Samoilov, O. A. (Психологічні перспективи, 2011)
Статтю присвячено виявленню ціннісної обумовленості інтегративності студентської групи в контексті соціогенних перетворень. Автор досліджує основні ціннісні переваги та вплив їх значимості на рівень групової інтегративності на прикладі студентів Приазовського державного технічного університету.
Keywords: студентська група інтегративність ціннісні переваги соціально-орієнтований напрямок