Психологічний аналіз категорії життєвої перспективи особистості - Podrouchna, I. B. (Психологічні перспективи, 2011)
Стаття присвячена аналізу сутнісних особливостей феномену життєвої перспективи особистості, визначенню основних її складників. Виявлено, що життєва перспектива є способом усвідомленого, відносно структурованого освоєння особистістю свого близького та віддаленого майбутнього.
Keywords: життєва перспектива ціннісні орієнтації життєві цілі плани програми час