Професійна компетентність: теоретичні аспекти дослідження - Mudrik, A. B. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті розглянуто актуальні питання професійної компетентності та професіоналізму, проаналізовано основні сучасні підходи до вивчення означеного феномену. Основну увагу приділено визначенню і тлумаченню суті понять «компетентність» та «професійна компетентність».
Keywords: компетентність компетентний компетенція професійна компетентність