Віддзеркалення професійної ідентичності в автонаративах державних службовців - Zasyekina, L. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті викладено результати дослідження когнітивного, афективного і конативного компонентів професійної ідентичності державних службовців за допомогою автонаративів. Установлено функції ідентичності – професійну категоризацію та ідентифікацію відповідно до інтерпретації свого професійного досвіду. Виявлено специфіку соціальних репрезентацій (культурних, традиційних і сучасних) відповідно до типу автонаративу.
Keywords: дискурсивна парадигма професійна ідентичність автонаратив соціальні репрезентації