Ситуативне моделювання ставлення до інвалідів - Stavitsky, Oleg Alekseevich (Психологічні перспективи, 2012)
У статті уточнюються поняття «гандикапізм», «гандикап» та «гандикапність». Проводиться аналіз емпіричного дослідження проявів гандикапності стосовно людей з особливими потребами.
Keywords: гандикапізм гандикап гандикапність інвалідність