Технології казкотерапії у практиці психологічного консультування - Stavitskaya, Svetlana Alekseevna (Психологічні перспективи, 2012)
У статті розглядаються особливості використання методів казкотерапії у практиці психологічного консультування. Підкреслено ефективність застосування казки у роботі з клієнтом.
Keywords: казкотерапія діагностичний етап корекційний етап метафоричні карти