Повноцінно розвинена особистість та її здоров’я - Savchin, Myroslav Vasilievich (Психологічні перспективи, 2012)
Викладено методологічні положення для аналізу вершинних рівнів розвитку особистості. Представлено цілісну характеристику повноцінно розвиненої особистості, суть загальнолюдських якостей та особливостей її життя в контексті збереження духовного, душевного та фізичного здоров’я.
Keywords: здорова особистість духовний потенціал особистості душевний потенціал особистості життєвий досвід життя особистості стиль життя загальнолюдські здатності особистості