Агресивна поведінка підлітків як фактор віктимізації - Papusha, Vladislav Vyacheslavovich (Психологічні перспективи, 2012)
У статті досліджено прояви агресивної поведінки підлітків, як фактору віктимізації. Розглядається агресивність підлітків, яка може спровокувати насильство.
Keywords: агресія насильство віктимна поведінка фактори віктимізації