Аналіз гандикапних проявів особистості за допомогою проективної методики "Я зустрів інваліда" - Nazarevich, Victoria Vyacheslavovna (Психологічні перспективи, 2012)
У статті розкрито особливості впровадження та аналіз основних тенденцій використання проективної методики «Я зустрів інваліда», що дає можливість визначити прояви гандикапних рис особистості.
Keywords: гандикапізм малюнок проективна методика