Інтрапсихічний конфлікт як наслідок професійного стресу - Mikhalchuk, Yuliya Aleksandrovna (Психологічні перспективи, 2012)
У статті зроблено спробу визначити сутність та особливості професійного стресу, виділено фактори стресу, що пов’язані з організацією, проаналізовано стани фрустрації та інтрапсихічного конфлікту як наслідки професійного стресу.
Keywords: стрес стресори професійний стрес психічна адаптація тривога фрустрація інтрапсихічний конфлікт