Неврогенез професійних деструкцій особистості - Virna, Jeanne Petrivna (Психологічні перспективи, 2012)
У статті подано теоретичний аналіз професійних деструкцій особистості, який стосується розгляду невротичних ознак професійних деформацій через подвійні етичні стандарти, професійний маргіналізм і професійне вигорання, професійних адикції через трудоголізм, професійний перфекціонізм і ургентну залежність.
Keywords: професійні деструкції професійна деформація професійна адикція