Діагностичне мислення психолога та його формування у системі професійної підготовки - Busheva, T. V. (Психологічні перспективи, 2012)
У статті розглянуто проблему сутності, специфіки, характеристик діагностичного мислення психолога. Визначено психолого-педагогічні умови та способи формування діагностичного мислення студентів-психологів у системі фахової підготовки.
Keywords: діагностичне мислення психолога характеристики діагностичного мислення формування