Ставлення до самореалізації за кордоном студентів різних регіонів України - Blinova, Oksana Evgenivna (Психологічні перспективи, 2012)
У статті представлено результати емпіричного дослідження міграційної готовності студентів університетів України, їх ставлення до трудової міграції та можливостей власної самореалізації за кордоном.
Keywords: трудова міграція міграційна готовність міграційна мотивація