Его-стани особистості інтернет-залежних підлітків - Aslanyan, Tetyana Sergeevna (Психологічні перспективи, 2012)
Статтю присвячено дослідженню проблеми Інтернет-залежності, розглянутої в парадигмі трансактного аналізу. Здійснено структурний та функціональний аналіз Его-станів особистості Інтернет-залежних підлітків.
Keywords: адикція трансактний аналіз Его-стан