ЕМПІРИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ВЗАЄМОЗ’ВЯЗКУ ВИБІРКОВИХ СТАВЛЕНЬ У СТРУКТУРІ ІНФОРМАЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПОЗИЦІЇ ТА ОСОБИСТІСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СТУДЕНТІВ - Shyshkina, Kh. (Психологічні перспективи, 2013)
Результати теоретичного та емпіричного дослідження особливостей інформаційно-психологічної позиції, станів та властивостей студентської молоді викладено у статті. Здійснено теоретичне обґрунтування та емпіричне вивчення інформаційно-психологічної позиції у структурі соціальної зрілості студентів. Установлено значущі кореляційні зв’язки між показниками різних станів і властивостей особистості та інформаційно-психологічної позиції, а також запропоновано шляхи вдосконалення соціальної зрілості особистості через розвиток інформаційно-психологічної позиції.
Keywords: особистість, інформаційно-психологічна позиція, ставлен¬ня, вибіркове ставлення, стилі засвоєння інформації, особистісні стани.