СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ ЯК МЕТОД РОЗВИТКУ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ - Solovey, O. (Психологічні перспективи, 2013)
У статті проаналізовано комунікативну компетентність як складову частину життєвого і професійного успіху фахівця державної служби. Розглянуто підходи до визначення поняття «комунікативна компетентність», а також характеристики, що впливають на ефективну комунікацію. Схарактеризовано особливості упровадження соціально-психологічного тренінгу як активного методу розвитку комунікативної компетентності.
Keywords: компетентність, комунікативна компетентність, комуніка¬тивні навички і вміння, комунікативні бар’єри, комунікативні якості, соціально-психологічний тренінг.