Психологічні особливості емоційного вигорання в діяльності лікарів швидкої допомоги - Pasterik, T. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті висвітлено особливості емоційного вигорання в лікарів швидкої допомоги. Установлено відмінності в показниках цього синдрому відповідно до стажу роботи. Результати впровадження тренінгової роботи засвідчують її ефективність у подоланні синдрому емоційного вигорання в лікарів.