Модель психокорекційної роботи з покращення психомоторної активності студентів у період адаптації до навчання - Kondratyuk, S. M. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті проаналізовано принципи організації та проведення формувального етапу дослідження психомоторної активності студентів у період адаптації до навчання. Запропонована корекційна програма, яка включає в себе психомоторні вправи для підвищення рівня уваги, покращення координації, зниження тривожності, формування навичок саморегуляції та психологічного розвантаження може використовуватися в роботі зі студентами.