Дослідження авторитарної структури особистості як протилежного полюса толерантної особистості - Kihtyuk, O. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті висвітлено теоретичне обґрунтування основних параметрів структури авторитарної особистості як протилежної толерантній та емпіричне дослідження їх прояву в студентської молоді. Основною ознакою цієї особистості є тяжіння до антидемократичної пропаганди.