Самостановлення як імперативний модус професійної ідентифікації особистості - Virna, J. P. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті розкрито зміст самоставлення як імперативного модусу професійної ідентифікації. Показано, що самоставлення в інтегративних характеристиках є детермінувальним мотиваційним фактором професійної ідентифікації, що виражається в комплексі психолого-комунікативних властивостей особистості педагога.