Психокорекція мотиваційної сфери учіння в молодших школярів із порушеннями слуху - Chagarna, S. Ye. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті розглянуто основні методологічні принципи, методи, етапи корекційного процесу. Обґрунтовано використання гуманістичного підходу до корекції мотиваційної сфери учіння та підібрано комплекс корекційних завдань для розвитку цієї сфери в молодших школярів із порушеннями слуху.