Мотивація як чинник формування професійних очікувань майбутніх фахівців - Fradinskaya, A. P. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті проаналізовано теоретичні погляди на проблему мотивації як основу детермінанту формування професійних очікувань майбутніх фахівців. Визначено соціально-психологічні особливості впливу мотивації на професійні очікування майбутніх фахівців.