Психологічні особливості студентів з можливістю конструювати креативний художній продукт - Fedotova, T. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті теоретично висвітлено підходи до розуміння психологічних особливостей креативної особистості. Емпірично визначено психологічні характеристики студентів, що демонструють можливості конструювання креативного художнього продукту в процесі навчальної образотворчої діяльності. Виявлено базові психологічні особливості вказаних вище осіб.