Теоретичний аналіз проблеми дослідження екологічної свідомості особистості - Potapchuk, L. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті проаналізувано теоретичні підходи до сучасних досліджень, обґрунтоввано поняття екологічної свідомості в психлогічному і філософському контекстах.