Психолого-педагогічні підходи до роботи із сім’єю, яка має проблемну дитину - Mushkevich, M. I. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті проаналізовано вимоги та підходи до особливостей надання психолого-педагогічної допомоги сім’ї, яка має дитину з проблемами в розвитку. Описано теоретичні та практичні завдання психологічної допомоги сім’ї з проблемними дітьми. Висвітлено помилки в сімейному вихованні дітей із проблемами в розвитку. Подано загальні рекомендації психологічної допомоги таким дітям у сім’ї.