Професійно-психологічний тренінг як метод корекції та розвитку професійної відповідальності менеджерів - Lazorko, O. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті обґрунтовано професійно-психологічний тренінг корекції та розвитку відповідальності менеджерів промислового підприємства; розкрито структуру та зміст основних модулів вищеназваного тренінгу; проаналізовано критерії та загальні результати за основними параметрами через анкетування та статистичну обробку даних психодіагностики; зроблено висновки щодо ефективності цього тренінгу для розвитку та корекції професійної відповідальності керівника.