Емоційний інтелект практичних психологів як важливий компонент професійної спрямованості - Krupich, S. O. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті охарактеризовано результати дослідження взаємозв’язку емоційного інтелекту та професійної спрямованості особистості. Узагальнено концептуальні підходи до розуміння емоційного інтелекту, окреслено особливості професіоналізму та задоволеність професійною діяльністю практичних психологів.