Психологічні особливості професійної самореалізації педагогів дошкільних освітніх установ - Kryzhanovska, Z. Yu. (Психологічні перспективи, 2011)
У публікації розглянуто феномен професійної самореалізації, виокремлено основні характеристики цього процесу в працях вітчизняних та західних науковців-психологів. Емпірично з’ясовано специфіку професійної самореалізації в педагогів дошкільних освітніх установ із різним стажем роботи.