Типи особистості кардіохворих та особливості їхньої психодіагностики - Korpach, K. I. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті проаналізовано наукову літературу, яка висвітлює типи поведінки хворих на серцево-судинні захворювання, а також поняття типу поведінки А, В, С, D, Т, їх основні характеристики й особливості діагностики. Дібрано психологічні методики для визначення типів поведінки хворих.