Педагогічне спілкування як категорія психологічної науки - Kovalchuk, Z. Y. (Психологічні перспективи, 2011)
Висвітлено психологічні аспекти педагогічного спілкування, проаналізовано суть, функції, сторони, стилі, комунікативна, інтерактивний та перцептивний складники педагогічного спілкування.