Психореабілітація депривованого провінціала: медіально-рефлексійний підхід - Goshovska, D. T. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті йдеться про задіяння медіально-рефлексійного тренінгового підходу для успішної ресоціалізації провінційної депривованої особистості. Розкрито змістові та структурно-функціональні параметри медіально-рефлексійного тренінгу як психореабілітаційного інструментарію, що дає змогу депривованому провінціалові набути адекватнішої самооцінки й ідентичності.