Психологічний аналіз значущості мотиваційних факторів професійної діяльності державних службовців - Glova, I. V. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті обґрунтовано залежність ефективності професійної діяльності державних службовців від розуміння їх актуальних потреб та мотивів; представлено результати емпіричного дослідження щодо виявлення мотиваційних факторів, які здійснюють домінувальний вплив на ефективність діяльності державних службовців, сформовано їх рейтинг значущості.