Ефективність інтерактивних методів при проведенні практичних занять із психології - Babiy, M. F. (Психологічні перспективи, 2011)
Професійне навчання майбутнього фахівця буде ефективним, якщо він активно братиме участь у цьому процесі. Для цього необхідно створити такі умови, щоб він став активним учасником навчання, а не пасивним спосте-рігачем. Відповідно викладач має використати такі методичні прийоми, щоб викликати у студента інтерес до навчання та залучити його безпосередньо в цей процес та сформувати якісні професійні знання.