Уявлення студентів-першокурсників про професію психолог - Alexandrova, O. G. (Психологічні перспективи, 2011)
У статті розглядаються особливості уявлень студентів першого курсу спе-ціальності «Психологія» про майбутню професію та професійно значущі якості психолога-практика.