Дослідження індивідуальної зумовленості адаптації студентів-першокурсників до системи навчання у ВНЗ - Prudskaya, O. V. (Психологічні перспективи, 2012)
У статті розкрито деякі особливості формування адаптивності в студентів- першокурсників у процесі навчання у вищій школі.