Чинники, що визначають професійні уявлення і компетентність студентів-психологів - Kordunova, Natalia Aleksandrovna (Психологічні перспективи, 2012)
У статті проаналізовано теоретичні підходи й подано опис емпіричного дослідження чинників, що визначають професійні уявлення та компетентність студентів-психологів.