Особливості взаємозв’язку креативності з когнітивними та особистісними характеристиками студентів - Vasilkevich, Y. Z. (Психологічні перспективи, 2012)
У статті подано теоретичний аналіз проблеми взаємозв’язку креативності з інтелектуальними здібностями і особистісними особливостями студентів. Емпірично досліджено особливості прояву вербальної та невербальної креативності, когнітивних стилів полезалежність−поленезалежність та імпульсивність− рефлективність у студентів з різним рівнем інтелекту.