Становлення чоловічої гендерної ідентичності - Borovtsova, M. S. (Психологічні перспективи, 2012)
У статті розкрито проблему гендерного розвитку чоловіка в онтогенезі в аспекті становлення його гендерної ідентичності. Поетапно розглянуто періоди дошкільного, молодшого шкільного, підліткового та юнацького віку із визначенням новоутворень, пов’язаних із гендером та ідентичністю особистості.