Модель професіоналізму педагогічної діяльності: model professionalism pedagogical activity pedagogical competence teaching skills professional self-improvement - Belozerskaya, Svetlana Ivanovna (Психологічні перспективи, 2012)
Визначено суть поняття «модель професіоналізму педагогічної діяльності». Проаналізовано структурні компоненти цієї моделі, які характеризуються особистісною та діяльнісною сутністю.