ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОМУНІКАТИВНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ОСОБИСТОСТІ - Solovey, Oksana Anatolievna (Психологічні перспективи, 2013)
У статті розкрито сутність понять «потенціал», «комунікативний потенціал». Проаналізовано підходи до вивчення комунікативного потенціалу, виокремлено його основні компоненти та характеристики. Описано структуру комунікативного потенціалу особистості крізь призму комунікативного ядра та комунікативного світу особистості.